Scents of Seduction...


"LA VIE EST BELLE"
Τι θα λέγατε αν η ευτυχία μπορούσε να αιχμαλωτιστεί μέσα σε ένα μπουκάλι; 
"La vie est belle" (Η ζωή είναι ωραία), διαβεβαιώνει το νέο άρωμα της Lancôme. 
Μια δήλωση στον κόσμο, μια διακήρυξη κομψότητας, φωτός και ελευθερίας. 
Ένα άρωμα με συνείδηση και ψυχή. 
Το "La vie est belle" είναι πάνω απ' όλα μια επιλογή. 
Η επιλογή να ζεις τη ζωή σου και να την κάνεις πιο ωραία. Με το δικό σου τρόπο. 
La vie est belle! 
Για πρώτη φορά, τρεις σπουδαίοι γάλλοι αρωματοποιοί ένωσαν τα ταλέντα τους, για να συνθέσουν ένα εξαιρετικό άρωμα. Το μανιφέστο τους: να δημιουργήσουν το πρώτο λαχταριστό γυναικείο άρωμα ίριδας, σφραγισμένο μέσα σε ένα κρυστάλλινο χαμόγελο, ενσαρκωμένο στο πρόσωπο της λαμπερής Julia Roberts.

Ένα εκπληκτικό άρωμα που φέρει το χάρισμα κάθε αρωματοποιού: η διακεκριμένη δημιουργικότητα του Olivier Polge εγγυάται κομψότητα με βάθος και δομή, η δεξιοτεχνία του Dominique Ropion συμπληρώνει μια παλλόμενη σπίθα μέσω του μεγαλείου των λουλουδιών, και η εύθραυστη θηλυκότητα της Anne Flipo προσθέτει μια αστραφτερή πινελιά joie de vivre.
Η πεμπτουσία του αρώματος, χωρίς τίποτα περιττό, με μια αρωματική γλώσσα από μόλις 63 συστατικά έτσι, ώστε κάθε ένα από αυτά να μπορεί να εκφράζεται πλήρως. Less but better. Μια ισορροπία απλή και ταυτόχρονα πλούσια, που συνδυάζει τη σπάνια ευγένεια της ίριδας, το συγκλονιστικό βάθος του πατσουλί και τη γευστική συμφωνία μιας λιχουδιάς που θυμίζει παιδικά χρόνια.
Αποτελώντας το σκελετό του αρώματος, η ίριδα επανεφευρέθηκε και έγινε πιο πληθωρική. Μια ακριβής δοσολογία που συνδυάζει τον πλούτο του συμπυκνώματος ίριδας Pallida από τη Φλωρεντία*, ενός από τα σπανιότερα και πιο ακριβά συστατικά της αρωματοποιίας, με μια νότα irone, και περιβάλλεται από τον αισθησιασμό της αλδεΰδης της ίριδας. Για να φωτιστεί και να αναδειχτεί αυτή η λουλουδάτη καρδιά, προστέθηκαν νότες γιασεμιού Sambac και ανθών πορτοκαλιάς Τυνησίας στην absolute μορφή τους. Επιπλέον, το εξαιρετικό αιθέριο έλαιο πατσουλί Ινδονησίας διαχωρίστηκε, για να μείνει τίποτα λιγότερο από την πεμπτουσία του, το αγνότερο κλάσμα, την "καρδιά του", όπως την αποκαλούν οι αρωματοποιοί, που έχει μεγαλύτερη δύναμη, ισχύ και βάθος. Τέλος, το χαμόγελο του αρώματος, μια απολαυστική γλυκιά πτυχή, μια έκρηξη απρόσμενης λάμψης. Σαν ίνες ζάχαρης με νότες βανίλιας, κόκκων tonka, πραλίνας, μαύρου φραγκοστάφυλου και αχλαδιού, περιβάλλει τις εκλεπτυσμένες νότες της αρωματικής σύνθεσης με μια παιδική αθωότητα.






STELLA-The Print Collection
Τα τρία νέα συλλεκτικά αρώματα του γνωστού αρώματος STELLA Eau de Parfum, «ντύνονται» με τα γεωμετρικά prints της Stella McCartney από την Καλοκαιρινή Kολεξιόν του 2012. Τα vintage σχέδια, περιλαμβάνουν ανατολίτικους κύκλους και απεικονίζονται στα τρία μπουκάλια-πίνακες των νέων θηλυκών αρωμάτων της Stella McCartney. Κάθε ένα είναι μοντέρνο, θηλυκό και φυσικά σαγηνευτικό. Κάθε ένα κλείνει μέσα του το μοναδικό άρωμα STELLA Eau de Parfum.
 STELLA, το πρώτο άρωμα που δημιουργήθηκε από την Stella McCartney, εμπνεύστηκε από τριαντάφυλλο. Ένα τριαντάφυλλο σε πλήρη άνθιση, απελευθερώνοντας ένα αξέχαστο άρωμα. Το STELLA αιχμαλωτίζει όλη την ομορφιά και την ευαισθησία του αυτή τη στιγμή της τελειότητας και της δίνει ένα φωτεινό, μοντέρνο ύφος. Φρέσκο τριαντάφυλλο, ζωηρή νότα από μανταρίνι, φυσικό, θηλυκό άρωμα παιώνιας και το αισθησιακό κεχριμπάρι συνθέτουν ένα μοναδικό άρωμα σε τρία διαφορετικά, συλλεκτικά μπουκάλια για να διαλέξετε το δικό σας αγαπημένο!





Ange ou Démon le Secret Elixir
the sensuality of a double angel
Το 2012, μια νέα ερμηνεία του Ange ou Demon Le Secret συνδυάζει απαλότητα και έντονη ευχαρίστηση σε ένα μυστικιστικό και αισθησιακό άρωμα, όπως η γυναίκα που την ενσαρκώνει. Φοράει αγγελικά φτερά που αθώα αποκαλύπτουν το δέρμα της. Ενώ το βαθύ βλέμμα της, η μυστηριώδης παρουσία της και ο απόλυτος αισθησιασμός ασκούν μια μαγευτική, διαβολική γοητεία...
Φως και σκιά. Αθωότητα και πειρασμός. Απαλότητα και έντονη απόλαυση.

Με τη φρεσκάδα του λεμονιού και του πράσινου τσαγιού, με απαλό άρωμα νερολί, λουλουδάτη αύρα από άνθη πορτοκαλιάς και έντονο γιασεμί, με τον ξηλώδη χαρακτήρα από κέδρο και πατσουλί να  περιβάλλεται από τις ζεστές νότες musk και βανίλια..το Ange ou Démon Le Secret Elixir δεν περνά απαρατήρητο! Ένα μυστηριώδες και κομψό άρωμα κλεισμένο σε ένα μπουκάλι που θυμίζει πολύτιμο λίθο.
Η Natasha Poly, ένα από τα διασημότερα μοντέλα στον κόσμο, είναι το πρόσωπο της καμπάνιας του Ange ou Démon le Secret Elixir. Με μία nude, Haute Couture κάπα από μουσελίνα, με κεντημένα φτερά που θυμίζει φτερά αγγέλου, η Natasha Poly συνδυάζει με φυσικότητα την αθωότητα και τον αισθησιασμό, την απαλότητα και την ένταση.





KIEHL’S AROMATIC BLENDS
Γνήσια αρώματα από όλο τον κόσμο
Αξιοποιώντας την κληρονομιά των σπάνιων και μοναδικών αρωματικών μειγμάτων, καθώς και την εξειδίκευσή της στα προϊόντα περιποίησης, η Kiehl’s, παρουσιάζει μια νέα σειρά αρωμάτων και εξαιρετικά αποτελεσματικών συνθέσεων για το σώμα.
Η Kiehl’s Since 1851, ο αξιοσέβαστος προμηθευτής προϊόντων περιποίησης επιδερμίδας υψηλής ποιότητας με έδρα τη Νέα Υόρκη προσφέρει με υπερηφάνεια ένα αισθησιακό ταξίδι σε όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας τη συλλογή αποτελεσματικών αρωματικών προϊόντων περιποίησης σώματος Aromatic Blends. Με κάθε αρωματικό συνδυασμό, η συλλογή Aromatic Blends σε μεταφέρει σε ένα υπέροχο ταξίδι στην πηγή των συστατικών της Kiehl’s – στην πλούσια εξοχική περιοχή της Προβηγκίας, σε μια όαση της ερήμου στο Μαρόκο, στη ζούγκλα της Ουγκάντα και στους γαλήνιους κήπους της Ιαπωνίας – ενώ παράλληλα προσφέρει προϊόντα περιποίησης υψηλής αποτελεσματικότητας. Για την Kiehl’s, η συλλογή Aromatic Blends συμβολίζει την αυθεντική φαρμακευτική παράδοση της εταιρείας που εμπνέεται αρωματικά μίγματα, χρησιμοποιεί στα σκευάσματά της μεθόδους βιώσιμης προμήθειας συστατικών, τα καλύτερα φυσικά συστατικά και τα πλέον προηγμένα επιτεύγματα της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Κάθε μυρωδιά της συλλογής Aromatic Blends (που περιέχεται στο Άρωμα, στα Προϊόντα Καθαρισμού & στις Λοσιόν Σώματος) έχει παρασκευαστεί με λιγότερα συστατικά σε σχέση με τα παραδοσιακά αρώματα, χρησιμοποιώντας μεγαλύτερες αναλογίες από κάθε βασικό συστατικό 

Άρωμα: ένα γνήσιο και αισθησιακό άρωμα που έχει παρασκευαστεί με μεγάλη εστίαση στην ποιότητα των δύο μοναδικών βασικών συστατικών, ώστε να δημιουργηθεί μια απλή, σαφής και, ταυτόχρονα, σοφιστικέ αρωματική δομή. 
Skin-Softening Body Lotion: εμπνευσμένη από την υδατική αποτελεσματικότητα της θρυλικής λοσιόν σώματος Crème de Corps της Kiehl’s, αυτή η απολαυστικά υδατική και ανακουφιστική λοσιόν σώματος έχει αποδειχτεί ότι προσφέρει στην επιδερμίδα 24ωρη υδάτωση και θρέψη - χωρίς να χρησιμοποιεί σιλικόνες.
Skin-Softening Body Cleanser: αυτό το πλούσιο, αφρώδες προϊόν καθαρισμού σώματος που δεν περιέχει θειικά άλατα, καθαρίζει και περιποιείται απαλά την επιδερμίδα Έχει αποδειχτεί ότι προσφέρει 24ωρη απαλότητα στην επιδερμίδα.

 
Fig Leaf & Sage 
(Φύλλα Συκιάς & Φασκόμηλο)
συμβολίζει την αυθεντικότητα της Kiehl’s

"Ο καλύτερος τρόπος να περιγράψετε το μοναδικό άρωμα του Fig Leaf & Sage είναι να το παρομοιάσετε με την Άνοιξη στην Προβηγκία και να επισημάνετε ότι θυμίζει τη γαλλική εξοχή. Το άρωμα δεν μυρίζει απλώς σύκο, αλλά συνδυάζει το άρωμα της ατμόσφαιρας κάτω από τις συκιές με τα απαλά αρώματα των βοτάνων στα γύρω λιβάδια"





Vanilla & Cedarwood 
(Βανίλια & Ξύλο Κέδρου)
συμβολίζει τις πρακτικές βιώσιμης προμήθειας συστατικών της Kiehl’s

"Το άρωμα Vanilla & Cedarwood είναι μια απαλή αρμονία yin & yang με μια θηλυκή πλευρά, χάρη στη βανίλια από την Ουγκάντα που έχει απαλό, καπνισμένο και ελαφρώς γλυκό άρωμα, και με μια αρσενική πλευρά, χάρη στο ξύλο κέδρου από τη Βιρτζίνια που έχει φυσικό και γήινο άρωμα. Αναμιγνύονται, για να δημιουργήσουν ένα άρωμα που είναι εντυπωσιακά απλό και ακαταμάχητα ολοκληρωμένο"



Orange Flower & Lychee 
(Άνθη Πορτοκαλιάς & Λίτσι)
συμβολίζει την εξειδίκευση της Kiehl’s στα συστατικά

"Το Orange Flower & Lychee αναδημιουργεί την ατμόσφαιρα που επικρατεί αργά το απόγευμα σε έναν μαροκινό κήπο. Η πορτοκαλιά απορροφά τη ζέστη του ήλιου στη διάρκεια της ημέρας και αναδίνει τα δυνατά, ξεχωριστά της αρώματα καθώς η ατμόσφαιρα αρχίζει να δροσίζει το βράδυ, ενώ το λίτσι αποπνέει ένα απαλό και γλυκό άρωμα που παραπέμπει στα τριαντάφυλλα που φύονται εκεί κοντά."



Nashi Blossom & Pink Grapefruit 
(Άνθη Αχλαδιάς Nashi & Ροζ Γκρέιπφρουτ)
συμβολίζει την εξειδίκευση της Kiehl’s στη σύνθεση σκευασμάτων

"Τα άνθη της αχλαδιάς Nashi είναι υπερβολικά εύθραυστα για να υποβληθούν σε οποιαδήποτε μορφή επεξεργασίας. Χρησιμοποιήσαμε μια μοναδική τεχνολογία εκχύλισης με ένα πιο ανθεκτικό συστατικό, το τζίντζερ, του οποίου τα αρώματα ενίσχυσαν την αναπαραγωγή των ανθών της αχλαδιάς Nashi, δημιουργώντας μια απόλυτα γνήσια ερμηνεία του άνθους, έτσι, δημιουργήθηκε ένα σαγηνευτικό και χαρούμενο άρωμα, καθώς το ροζ γκρέιπφρουτ αναμίχθηκε με πέταλα λουλουδιών."






Chanel no 5
the legend of N°5
It's Chanel and it's N°5  Δεν υπάρχουν πολλά να πω για ένα από τα πιο θρυλικά αρώματα όλων των  εποχών. Φορέστε το στα σωστά σημεία, μπείτε στο ρόλο και γοητεύστε με κάθε σας βήμα.
Η  Chanel πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά, επιλέγοντας έναν άντρα ως πρόσωπο γυναικείου αρώματος.. Ο Bradt Pitt είναι το νέο πρόσωπο του Chanel N°5!
Και ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον βίντεο για το ταξίδι στο χρόνο του θρύλου του N°5..





Tosca
Tο απόλυτα θηλυκό, μοναδικό, και κλασικό άρωμα! 
Η ιστορία του ξεκινά το 1921 και από τότε η Tosca αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα και αναγνωρίσιμα γυναικεία αρώματα στον κόσμο.
Η Tosca απευθύνεται στη γυναίκα που αγαπά τα κλασσικά αρώματα και που θέλει έτσι να τονίσει τη θηλυκότητά της. Διαχρονικές αξίες όπως η εμπιστοσύνη, η συμπάθεια, η αυθεντικότητα, η αρμονία και η κομψότητα είναι τα κεντρικά μηνύματα της Tosca, τα οποία βρίσκουν ανταπόκριση στο πιστό της κοινό όλα αυτά τα χρόνια. Φιλοδοξία της Tosca είναι να συντροφέψει την προσωπικότητα της πιο ώριμης γυναίκας (+50) και να ενισχύσει τη θηλυκή εικόνα της γενιάς αυτής.
Η κλασική σύνθεση της Tosca χαρακτηρίζεται από το έντονο άρωμα λουλουδιών του και από τα αλάνθαστα και αξεπέραστα στο χρόνο συστατικά του:
Στην κορυφή: Περγαμόντο, Λεμόνι, Νερολί, Πορτοκάλι και Αλδεΰδες
Στην καρδιά: Τριαντάφυλλο, Γιασεμί, Lilies of the Valley, Ylang ylang και Νάρκισσος
Στη βάση: Πατσουλί, Βανίλια, Amber και Λάβδανο


Follow me on      ••• Bloglovin •••          ••• Twitter •••         ••• Facebook •••




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...