Travalo & e-aroma goodies

Hello Beauties μου!
Σας αρέσουν τα gadgets? Μήπως σας αρέσουν και τα αρώματα? Μήπως είστε και πολλές ώρες εκτός σπιτιού και παραπονιέστε που το άρωμά σας δεν διαρκεί όλη μέρα και καταλήγετε να πίνετε το ποτό σας χωρίς ίχνος από το αγαπημένο, ακριβό σας άρωμα? ΄Η μήπως κουβαλάτε στην τσάντα σας το γυάλινο μπουκάλι των 50ml για να φρεσκαριστείτε στα κρυφά? Μήπως επίσης ταξιδεύετε συχνά και με τις απαγορεύσεις στο αεροπλάνο δεν μπορείτε να το ανανεώσετε κατά την άφιξη? Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε σας έχω τη λύση! Travalo, το αγαπημένο gadgetακι πολλών γυναικών και αδυναμία των bloggers;-)
Το είχα δει, το είχα ξαναδεί, είχα διαβάσει τα καλύτερα γι'αυτό και πάντα έμενα να το ζηλεύω από την οθόνη του υπολογιστή μου νομίζοντας ότι δεν μπορώ να το βρω στην Ελλάδα...και όμως, το βρήκα κατ'αποκλειστικότητα στο e-aroma.gr.
σε μέγεθος κραγιόν
Το Travalo είναι ένα beauty gadget, ένα καινούργιο πατενταρισμένο atomizer το οποίο σε λίγα δευτερόλεπτα γεμίζει με το αγαπημένο μας άρωμα. Σε μέγεθος κραγιόν, χωράει στο makeup bag σας, στο πιο μικρό clutch bag σας, στην τσάντα για το γυμναστήριο, είναι σύμφωνο με τους κανόνες των αεροδρομίων σχετικά με τις χειραποσκευές και σας χαρίζει 50 ψεκασμούς.
Επίσης, είναι φιλικό προς το περιβάλλον καθώς είναι κατασκευασμένο με 98% υλικά που ανακυκλώνονται (ανακυκλώσιμο αλουμίνιο υψηλής ποιότητας) και μπορείτε να το γεμίσετε ξανά και ξανά.


Η χρήση του πανεύκολη!
Βήμα 1ο: Πάρτε το αγαπημένο σας άρωμα που θέλετε να έχετε παντού μαζί σας και αφαιρέστε το καπάκι του σπρέι. 



Βήμα 2ο: Τοποθετείστε τη βάση του Travalo στην "υποδοχή" του αρώματος όπως βλέπετε στη φωτογραφία.



Βήμα 3ο: Πιέστε το Travalo(αρκετές φορές πάνω-κάτω) και δείτε από το "παραθυράκι" ότι γεμίζει. Για να είναι καλύτεροι οι ψεκασμοί του μην το γεμίσετε μέχρι τέρμα!



Βήμα 4ο: Κλείστε ξανά το μπουκάλι του κανονικού σας αρώματος, βάλτε το στη θέση του και όχι στην τσάντα σας;-) Και χαρείτε το πλέον στην extra mini size εκδοχή του!
Βολικό και ανθεκτικό με έχει βγάλει από τη δύσκολη θέση πολλές φορές που είμαι όλη μέρα έξω και το βράδυ πρέπει να βγω! Και πλέον δεν είμαι αναγκασμένη να γεμίζω την τσάντα μου με δειγματάκια που είτε δε μου αρέσουν, είτε καταλήγουν να αρωματίζουν την τσάντα μου και όλο το περιεχόμενό της!
Θα το βρείτε στο e-aroma.gr στα 11,44€, σε διάφορα χρώματα ώστε να παίρνετε μαζί σας πάνω από ένα άρωμα.

Λίγα λόγια για το e-aroma.gr σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε.. Λειτουργεί από το 2008 και εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα με επιλεγμένα, επώνυμα αρώματα και καλλυντικά. Οι αποστολή των προϊόντων γίνεται με κούριερ ή μέσω ταχυδρομείου και η πληρωμή με αντικαταβολή, μέσω πιστωτικής, PayPal και μέσω κατάθεσης σε τράπεζα. Για όσους μένουν Αθήνα μπορούν να επισκεφθούν το e-aroma.gr στην έδρα του στην οδό Πολυνίκους 47 στον Αγ.Δημήτριο(καλύτερα επικοινωνήστε μαζί τους τηλεφωνικά πρώτα όμως).
Επίσης, στο e-aroma θα βρείτε μάρκες όπως Mario Badescu, Monoi Tiki, Get Fresh, Berkeley Square & I love. 


Οι Ευρωπαϊκές θεραπείες προσώπου του Mario Badescu είναι από τα καλύτερα μυστικά της Ν. Υόρκης που προσελκύουν διάσημους πελάτες όπως η Sarah Jessica Parker, η Eva Longoria, η Gwyneth Paltrow, η Charlize Theron, η Kate Moss και πολλοί πολλοί άλλοι! Τα προϊόντα τους βασίζονται σε εκχυλίσματα βοτάνων και πολυβιταμίνες, συστατικά απαραίτητα που θρέφουν και αναδομούν την επιδερμίδα. Ε νομίζω αν το εγκρίνει η Sarah Jessica και η Gwyneth, τί να πω εγώ...

Mario Badescu, GLYCOLIC FOAMING CLEANSER, 177 ml
Για το θαμπό με φραγμένους πόρους δέρμα, δυνατό αφρώδες καθαριστικό με την απολεπιστική δύναμη γλυκολικού οξέος, απομακρύνει σμήγμα και ρύπους, μειώνει τις δυσχρωμίες και αφήνει το δέρμα λαμπερό και λείο.  Περιέχει εκχυλίσματα βοτάνων γνωστά για τις καταπραϋντικές τους ιδιότητες.  Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.


Mario Badescu, DRYING MASK, 59ml
Βασισμένη σε θεάφι, αυτή η μάσκα ξηραίνει τα σπυράκια και απομακρύνει τη λιπαρότητα, βοηθώντας στο βαθύ καθαρισμό του προβληματικού δέρματος.  Με καταπραϋντική calamine, γίνεται απαλή και ασφαλής για όλους τους τύπους δέρματος.  Εξαιρετική για προβλήματα ακμής σε πλάτη και στήθος.


Mario Badescu, ELASTO COLLAGEN NIGHT CREAM, 29ml
Πλούσια κρέμα νυκτός για ξηρά δέρματα με έλαια από ξηρούς καρπούς, βότανα και γαρύφαλο.  Εμπλουτισμένη με κολλαγόνο για τη διατήρηση της υγρασίας και ελαστικότητας και βιταμίνη Α & Ε για την ενυδάτωση και ανακούφιση της ξηρής επιδερμίδας.  Ιδανική για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες.


Λάτρεψα την Get Fresh Spa Starfruit ενυδατική χεριών, με την εκπληκτική μυρωδιά της και την ενυδάτωση που διαρκεί. Με αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση, ενυδατώνει σε βάθος χέρια και νύχια και δεν περιέχει Parabens!


 I love...Coconut&cream. Και η συμβουλή μου είναι: Προσπαθείστε να μην το φάτε! Προσπαθείστε! Γιατί έχει την πιο λαχταριστή..γλυκιά..παγωτένια γεύση! Απλά δοκιμάστε το και θα δείτε..



Update;-)
Το e-aroma και η γλυκια Ευαγγελία έχει μια προσφορά για εσας beauties μου!! 
Με την αγορά 2 Travalo μέσω του e-aroma.gr σας κάνουν δώρο τα έξοδα αποστολής. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι στα σχόλια της παραγγελίας σας να αναφέρετε το beautyincrisis.blogspot.com

Μήπως ήρθε η ώρα να πάρετε από ένα Travalo με την κολλητή σας? Ή μήπως προτιμάτε να έχετε και τα δύο πιο αγαπημένα σας αρώματα στην τσάντα ή στα ταξίδια σας?


Follow me on      ••• Bloglovin •••          ••• Twitter •••         ••• Facebook •••

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...