Moroccanoil takes care of me!


Πρέπει σε αυτό το σημείο να σας εξομολογηθώ κάτι. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω τίποτα εναντίον των κομμωτηρίων, των κέντρων αισθητικής κλπ απλά βρίσκω μεγαλύτερη ευχαρίστηση να παίρνω τα κατάλληλα προϊόντα και να περιποιούμαι τον εαυτό μου μόνη μου όταν μπορώ. Αισθάνομαι και λίγο σαν να με κακομαθαίνω πιο πολύ, λίγο σαν να ακολουθώ μια ιεροτελεστία (το γνωστό ιερό beauté) και φυσικά αν το δούμε και πρακτικά μία μόνο επίσκεψη σε κάποιο από τους χώρους, που υπόσχονται να μας ομορφύνουν για λίγο, κοστίζει περίπου όσο και ένα επαγγελματικό προϊόν για να ομορφύνετε κατ' οίκον. Επίσης το προϊόν σας μένει και το χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά ενώ μπορείτε να καυχηθείτε στις φίλες σας ότι έχετε τα ομορφότερα μαλλιά ή νύχια ή δέρμα και τα καταφέρνετε μόνη σας :-Ρ

Η Moroccanoil είναι μια εταιρία που γνώρισα φέτος (αν και από sites και blogs του εξωτερικού είχα ήδη διαβάσει πολλά πριν τη δοκιμάσω) και που αγαπώ πολύ ακριβώς γιατί μου δίνει ποιοτικά, επαγγελματικά προϊόντα, που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες μου.

Όλα ξεκίνησαν όταν είδα το μικρό, θαυματουργό, καφέ-τυρκουάζ μπουκαλάκι στη βιτρίνα ενός κομμωτηρίου. Και η αλήθεια είναι ότι το είδα μάλιστα από το απέναντι πεζοδρόμιο (αν αυτό δεν είναι καρμική διαστροφή τότε τί είναι?). Από τότε το Moroccan Oil Treatment φροντίζει καθημερινά τα μαλλιά μου! Λατρεύω τα πάντα σ'αυτό..ενυδατώνει χωρίς να λαδώνει, μειώνει το χρόνο του στεγνώματος, ελέγχει το φριζάρισμα, δίνει λάμψη και απαλότητα, λειαίνει την τρίχα και έχει υπέροχο άρωμα! Δεν συνεχίζω απλά διαβάστε το προηγούμενο ποστ και θα καταλάβετε!


Μετά τον έρωτα με την πρώτη ματιά λοιπόν, αποφάσισα να δοκιμάσω και το conditioner της Moroccanoil, το Moisture Repair Conditioner για βαμμένα μαλλιά και μαλλιά που έχουν υποστεί ζημιά. Ξεμπερδεύει απαλά και αναπλάθει τις τρίχες, εμποτίζοντάς τις με έλαιο αργκάν, κερατίνη,λιπαρά οξέα και πρωτεΐνες. Τα οφέλη αυτών των συστατικών δρουν σε δύο μοριακά επίπεδα, διεισδύοντας και ενυδατώνοντας τους θύλακες των τριχών. Πλούσια σε βιταμίνη Ε και βασικά λιπαρά οξέα, αυτά τα συστατικά διεισδύουν βαθιά στο φλοιό των τριχών για να βελτιώσουν τη δυνατότητα διαμόρφωσης και να ενισχύσουν τα υγιή, όμορφα μαλλιά. Οι φυτικές πρωτεΐνες ενισχύουν τη δύναμη των ινών των τριχών στα αδύναμα μαλλιά, χτίζοντας ελαστικότητα και κίνηση καθώς και υγρασία και ενυδάτωση.
Πρόκειται πιθανότατα για το καλύτερο conditioner που έχω δοκιμάσει! Μετά το λούσιμο διώχνω τα πολλά νερά από τα μαλλιά και απλώνω το Moisture Repair Conditioner στο μήκος και στις άκρες. Αφήνω να δράσει 2 λεπτά και ξεβγάζω. Το αποτέλεσμα είναι φυσικά ακριβώς ότι περίμενα από την Moroccanoil..απαλά και ευκολοχτένιστα μαλλιά που δεν μπερδεύονται ποτέ πια!

Σε μαλλιά σαν τα δικά μου, δηλαδή μακριά, λεπτά και ευαίσθητα, που έχουν μάλιστα υποστεί φθορά από βαφές ή άλλες χημικές επεξεργασίες, χρειάζεται φροντίδα και προσοχή. Τα δικά μου μαλλιά πέρα από λεπτά, μακριά και βαμμένα είναι και σπαστά = pain in the a** το ίσιωμα! Γι'αυτό εδώ και καιρό έψαχνα μια καλή βούρτσα για να ξεμπερδεύει κατά το στέγνωμα και πριν ξεκινήσω το ίσιωμα. Και τη βρήκα:-)

 Οι βούρτσες Moroccanoil είναι κατασκευασμένες με υψηλής ποιότητας υλικά: με κεραμικές και ιοντικές ιδιότητες που βελτιώνουν το χρόνο στεγνώματος. Τα ιόντα στις τρίχες της βούρτσας απωθούν το νερό προκαλώντας έτσι την ταχεία εξάτμισή του και τα κεραμικά στοιχεία συγκρατούν καλύτερα τη θερμότητα προστατεύοντας και τα μαλλιά από την υψηλή θερμοκρασία αλλά και τη βούρτσα. Τα ιόντα δρουν κατά τρόπο παρόμοιο με το conditioner επιδρώντας στις φολίδες της τρίχας, με αποτέλεσμα υγιή, λαμπερά μαλλιά με όγκο. Επίσης είναι γερές και ανθεκτικές, ελαφριές και το μοναδικό τους design με την αντιολισθητική λαβή τις κάνει εξαιρετικά εύχρηστες.

Η πλακέ που χρησιμοποιώ εγώ είναι βούρτσα 2in1! Είναι για χτένισμα μετά από το ίσιωμα(σαν τελείωμα) και ξέμπλεγμα αλλά είναι πολύ πιθανό να σας βολέψει και για ίσιωμα. Σε κομμωτήριο με πλακέ βούρτσα μου έχουν κάνει το πιο γρήγορο ίσιωμα ever. Αλλά αν έχετε συνηθίσει με την κλασική στρογγυλή, θα βρείτε τρία μεγέθη ώστε να επιλέξετε ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σας και το τί σας βολεύει. Κάνοντας πρώτα μια έρευνα αγοράς σε καταστήματα με κομμωτηριακά προϊόντα και σε καταστήματα καλλυντικών και συγκρίνοντας τιμές και ποιότητα θεωρώ ότι οι συγκεκριμένες βούρτσες είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω! Κάνουν δουλειά, είναι επαγγελματικές και ανθεκτικές (προσοχή, μην πλησιάζετε το πιστολάκι σε απόσταση μικρότερη από 2,5 εκατοστά από τη βούρτσα) και...έχουν και τέλειο χρώμα!!



Follow me on      ••• Bloglovin •••          ••• Twitter •••         ••• Facebook ••• 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...