Do you feel like a goddess?

Do you feel like a goddess? 
Η Estee Lauder με το καλοκαιρινό μακιγιάζ θα σε μεταμορφώσει σε Bronze Goddess! Αυτή τη φορά μας ταξιδεύει σε εξωτικούς προορισμούς με ηλιόλουστα χρώματα και μεθυστικά αρώματα, εμπνευσμένη από τη σαγηνευτική ομορφιά του νησιού Capri. Σέξι και εκλεπτυσμένο μακιγιάζ με τις ζεστές ηλιόλουστες αποχρώσεις σε λαμπερά, χρυσαφένια, μεταλλικά χρώματα συνδυασμένα με πλούσιο καφέ και λευκό. Σαγηνευτικά μάτια που αιχμαλωτίζουν, πλούσια χείλη που αποπλανούν με γοητευτικές αποχρώσεις, ηλιοκαμένη επιδερμίδα που φωτίζεται από παραδεισένια λάμψη και δύο δελεαστικά, αισθησιακά αρώματα, η Bronze Goddess Capri σας μεταφέρει στην εκλεπτυσμένη και πολυτελή ηλιόλουστη ατμόσφαιρα του Capri και σας προσφέρει υπέροχες εμφανίσεις για το φετινό καλοκαίρι!
Ανεβάστε τη θερμοκρασία και αιχμαλωτίστε τα βλέμματα με το λαμπερό και φυσικό μακιγιάζ ματιών που σας προσφέρει η Pure Color Five Color Gelee Powder EyeShadow Palette στην απόχρωση Bronze Sands. Πέντε νέα καλοκαιρινά χρώματα, με μεταλλική λάμψη και βελούδινη υφή, στις αποχρώσεις της άμμου που δένουν με το κεντρικό γαλαζοπράσινο χρώμα για έντονο μεταλλικό αποτέλεσμα, μπορούν να σας συνοδεύσουν από το πρωί για ένα φωτεινό look μέχρι το βράδυ για μία εξωτική Bronze Goddess εμφάνιση που δε θα περάσει απαρατήρητη.






Όταν είδα αρχικά την παλέτα δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση αλλά όλα άλλαξαν όταν "έπαιξα" λίγο με τα χρώματα. Η σύνθεση της στηρίζεται σε μία πρωτοποριακή τεχνολογία πολυδιάστατης λάμψης με τριπλή υφή(στερεή υγρή και τζελ-δύσκολο να το περιγράψω, παραπλήσιο με την best seller πούδρα λάμψης, Illuminating Powder Gelée, που είδαμε και πέρσι από την ΕΕ) και χαρίζει υψηλής απόδοσης χρωματικό αποτέλεσμα! Τέσσερα ευκολοφόρετα, μεταλλικά, φυσικά χρώματα - ψυχρό χρυσό, χρυσό σαμπανί, χρυσό χάλκινο και σκούρο μπρονζέ καφέ - συνοδεύονται από ένα πιο έντονο γαλαζοπράσινο χρώμα ιδανικό για καλοκαίρι είτε σε μικρές δόσεις (για να υπογραμμίσετε για παράδειγμα την κάτω σειρά των βλεφαρίδων σας, κάτι που κάνω εγώ) είτε και για ένα πιο εξωτικό smokey, ανάλογα με τα γούστα σας. Η παλέτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στεγνή ή και με βρεγμένο πινελάκι για μεγαλύτερη ένταση στα χρώματα.
Πάνω στεγνή εφαρμογή - κάτω με βρεγμένο πινέλο
 Από τη μέρα που την πήρα την έχω ευχαριστηθεί απίστευτα! Για πρωινό μακιγιάζ χρησιμοποίησα το πιο ανοιχτό χρώμα σε όλο το κινητό βλέφαρο και έδωσα βάθος στο μάτι με το χάλκινο-χρυσό. Για πιο έντονο βραδινό look έκανα ένα πιο έντονο smokey με το σκούρο χρώμα, έδωσα φως με το σαμπανί-χρυσό στο κέντρο του άνω βλεφάρου και για λάμψη έβαλα το πιο ανοιχτό χρώμα στην εσωτερική γωνία του ματιού. Τέλος, χρησιμοποίησα το σκούρο μπρονζέ με υγρό πινελάκι για να τονίσω απαλά την άνω γραμμή των βλεφαρίδων και να δώσω ένταση στο βλέμμα.

 Μαζί με την παλέτα πήρα και το νέο συλλεκτικό μολύβι ματιών, διπλής όψης, Pure Color Intense Kajal σε αποχρώσεις White Sands/Molten Lava. Από τη μία λευκό για να "ανοίξετε" το βλέμμα χρησιμοποιώντας το είτε στο εσωτερικό του ματιού είτε στην εσωτερική γωνία είτε κάτω από τη γραμμή των φρυδιών. Από την άλλη, η απόχρωση  Molten Lava σε γλυκό σκούρο καφέ χαρίζει έντονο βλέμμα στη στιγμή.


Star της συλλογής εκτός από την παλέτα είναι σίγουρα και η μοναδική πούδρα-gel η Pure Color Illuminating Powder Gelee με την εκπληκτική υφή και το μοτίβο της λαμπερής άμμου αποτυπωμένο πάνω της. Είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος σύμμαχος σας για να πετύχετε το τέλειο ηλιοκαμένο, λαμπερό look. Μπορεί να φορεθεί μόνη της ή πάνω από το bronzer σας για να δώσει λάμψη και είναι κατάλληλη για όλους τους χρωματικούς τόνους.

Η συλλογή περιλαμβάνει και δύο συλλεκτικά, καλοκαιρινά αρώματα. 
 Το νέο εξωτικό Bronze Goddess Capri με νότες από cassis, χυμώδη μανταρίνια και πλούσιο άρωμα από φύλλα λεμονιάς. Η καρδιά του αρώματος, ένα ζεστό, αισθησιακό άγγιγμα από Γιασεμί Sambac και μιγκέ. Εκλεπτυσμένες νότες από παιωνίες αγκαλιάζουν το δέρμα. Η ζεστασιά που αναδύεται από τη βανίλια ενισχύεται από το ρευστοποιημένο amberwood και το εξωτικό άρωμα από πατσούλι και musk. Το νέο άρωμα θα το βρείτε σε μίνιμαλ μπουκάλι στις αποχρώσεις χρυσού και τιρκουάζ και σε μέγεθος των 100ml (γύρω στα 55€ αρχική τιμή)

 Εγώ προτίμησα για φέτος το καλοκαίρι το κλασικό αγαπημένο, συλλεκτικό άρωμα της σειράς Bronze Goddess που επανήλθε και φέτος. Πλούσιο άρωμα που εγκλωβίζει τη ζεστασιά του καλοκαιριού περιέχει ένα συνδυασμό της αγαπημένης καρύδας με περγαμόντο, μανταρίνι και γαρδένια. Επίσης κυκλοφορεί σε μέγεθος των 100ml μόνο (με την ίδια τιμή) και είναι συλλεκτικό καθώς δε θα το ξαναβρείτε μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Η σειρά ολοκληρώνεται με πολύ όμορφες αποχρώσεις για λαχταριστά χείλη και βαθύ καφέ μεταλλικό βερνίκι για τα νύχια στην απόχρωση Molten Lava. Η συλλογή βρίσκεται ήδη στα καταστήματα από τον Απρίλιο. Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα πολύ να βρω την παλέτα(βέβαια έκανα τις αγορές τις ημέρες με το 25%, ίσως έπαιξε και αυτό ρόλο) γιατί εξαντλείται πολύ εύκολα οπότε αν κάτι σας αρέσει μην το αφήσετε πολύ...

Πώς σας φάνηκε η Bronze Goddess Capri? Έχετε ήδη δοκιμάσει κάτι? Εγώ δηλώνω εθισμένη στο άρωμα..με ταξιδεύει ήδη σε εξωτικές παραλίες;-)


Follow me on      ••• Bloglovin •••          ••• Twitter •••         ••• Facebook •••


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...