Burberry

Ο οίκος Burberry έχει ταυτιστεί με το British Style και αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας, της κομψότητας και του εκλεπτυσμένου γούστου. Το χαρακτηριστικό καρό print του είναι πλέον άμεσα αναγνωρίσιμο και έχει αποτυπωθεί σε κάθε είδος ρούχου και αξεσουάρ από την κλασική και διαχρονική καπαρντίνα μέχρι ομπρέλες και πανάκριβες τσάντες.
Αν λοιπόν δεν μπορείτε να αποκτήσετε τη θρυλική καπαρντίνα, σας ενημερώνω ότι το κλασικό καρό αποτύπωμα κοσμεί εδώ και καιρό κραγιόν, πούδρες και σκιές! Το μακιγιάζ της Burberry έχει ως κεντρικό άξονά του το φυσικό μακιγιάζ. Όλα τα χρώματα, από τα πιο ανοιχτά μέχρι τα πιο σκούρα μοιάζουν σαν να "βγαίνουν" από την επιδερμίδα και υπογραμμίζουν διακριτικά την ομορφιά της κάθε γυναίκας. Στα stands της εταιρίας κυριαρχεί η πολυτέλεια και η κορυφαία ποιότητα του οίκου. 

 Και η πολυτέλεια ξεκινάει από την ίδια τη συσκευασία, που κατά τη γνώμη μου είναι από τις πιο όμορφες που έχω δει. Κουτάκια στην απόχρωση της διάσημης καπαρντίνας κλείνουν μέσα τους τις μεταλλικές συσκευασίες στο χρώμα του γραφίτη, με το ανάγλυφο ταρτάν του οίκου στην επιφάνεια τους και το απαλό-μαγνητικό κλείσιμο. Βάσεις προσώπου, πούδρες, bronzers, σκιές ματιών σε ποικιλία χρωμάτων, κραγιόν και gloss, μολύβια ματιών και χειλιών, μάσκαρα και ρουζ σε υπέροχες φυσικές αποχρώσεις, μια μεγάλη γκάμα επιλογών ολοκληρώνουν τη γυναίκα όπως την ονειρεύεται ο καλλιτεχνικός διευθυντής του βρετανικού brand, Christopher Bailey.

Όταν βρέθηκα στο κατάστημα ήμουν ήδη αρκετά υποψιασμένη και ευτυχώς πέτυχα και -25%. Η υπάλληλος που με εξυπηρέτησε ήταν εξαιρετικά ευγενική και με ενημέρωσε για τα πάντα! Μου είπε χαρακτηριστικά ότι αν έπρεπε να μου προτείνει ένα και μόνο προϊόν της εταιρίας αυτό θα ήταν το makeup και μετά η μάσκαρα. Όντως και για τα δύο έχω ακούσει τα καλύτερα σχόλια! Όλα τα προϊόντα δίνουν φυσικό αποτέλεσμα, ακόμα και η απόχρωση ενός πιο έντονου κοκκινωπού κραγιόν δίνει την εντύπωση σαν το χρώμα να βγαίνει φυσικά από τα χείλη! 
Με εντυπωσίασαν περισσότερο τα πιο nude χρώματα για τα χείλη καθώς η Burberry σίγουρα διαθέτει ένα nude κραγιόν ιδανικό για όλες μας, όπως και αντίστοιχο τέλειο nude μολύβι για τα χείλη. 


Επέλεξα το Νο22 - Delicate Rose που δίνει nude-ροζ-κοραλί πολύ κολακευτικό αποτέλεσμα. Είναι κρεμώδες και ενυδατικό και αρκετά σταθερό δεδομένης της υφής και του χρώματος. Το μόνο αρνητικό είναι η σχετικά έντονη γεύση του, η οποία όμως συνηθίζεται. Με τη Burberry δώστε σημασία στη λεπτομέρεια! Το χαρακτηριστικό καρό είναι ανάγλυφο πάνω στο ίδιο το κραγιόν και η συσκευασία κλείνει απαλά με μαγνήτη.
Η δεύτερη απόχρωση είναι το Νο16 - Claret, ζεστό κόκκινο με λίγο καφέ και την πιο διακριτική λάμψη που έχετε δει ίσα-ίσα για να δείχνει τα χείλη ελαφρώς πιο γεμάτα και λαμπερά. Απόχρωση εύκολη που ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα και μπορεί να φορεθεί είτε απαλά-ταμποναριστά για πιο casual- τύπου "μόλις έφαγα κεράσια"-φυσικά χείλη είτε κανονικά σε μία ή δύο στρώσεις για να δώσει ένα γεμάτο και πιο λαμπερό αποτέλεσμα. To Claret παρατήρησα ότι αν και είναι επίσης κρεμώδες και ενυδατικό όπως και το Delicate Rose, έχει σαφώς μεγαλύτερη διάρκεια!


Στη Burberry βρήκα τα πιο όμορφα, φυσικά μολύβια χειλιών. Κρεμώδη και pigmented, έχουν απαλή αίσθηση στα χείλη και συμπληρώνουν άψογα όποιο κραγιόν επιλέξετε. Επειδή εδώ και πολύυυ καιρό έψαχνα ένα καλό ude μολύβι χειλιών επέλεξα το Νο01. Είναι όντως το τέλειο nude αλλά λίγο μετάνιωσα που δεν άκουσα τη γνώμη της κοπέλας της Burberry που μου πρότεινε να πάρω το 02 ή το 03. Αν αποφασίσετε να επιλέξετε κάποιο που να ταιριάζει με όλα τα κραγιόν δείτε ένα από τα δύο!
Delicate Rose lipstick - No01 Lip liner


Η αλήθεια είναι ότι σπάνια βρίσκω ένα καλό gloss (όπου καλό=δεν μυρίζει παράξενα, δεν κολλάει αλλά δεν φεύγει και αμέσως, είναι ενυδατικό, δεν είναι φουλ στο glitter κλπ κλπ κλπ) γιατί ενώ μου αρέσει το ζουμερό αποτέλεσμα που δίνουν, είμαι ταυτόχρονα αρκετά παράξενη με το συγκεκριμένο προϊόν, όπως ίσως έχετε καταλάβει. Τα Burberry τα δοκίμασα "έτσι ενημερωτικά" και κόλλησα μαζί τους! Πολύ ενυδατικά, χωρίς παράξενη μυρωδιά και δεν κολλάνε καθόλου! Θυμίζουν λίγο τα glosses του Dior ή τα Aqualumiere(την παλιά σύνθεσή τους γιατί νομίζω τα άλλαξαν) της Chanel. Θεϊκή συσκευασία, με το καρό στο καπάκι, λίγο πιο βαρύ από ότι έχουμε συνηθίσει και δίνει την αίσθηση του ακριβού. Επέλεξα το Νο13 Hibiscus, φωτεινό δαμασκηνί που κοκκινίζει ελαφρώς και ανάλογα με το χρώμα των χειλιών σας ή το κραγιόν που θα βάλετε πριν από το gloss φαίνεται πιο δαμασκηνί ή πιο κόκκινο. Δίνει διάφανο κόκκινο-δαμασκηνί χρώμα σε γυμνά χείλη. Το λατρεύω!
Hibiscus
Hibiscus πανω από τα κραγιόν Νο16, Νο22 αντίστοιχα




 Ένα άγγιγμα αρκεί ώστε οι σκιές με το ανάγλυφο καρό να δείξουν τα υπέροχα χρώματά τους! Πραγματικά, απλά αγγίξτε τις! Η Burberry μπορεί να μην έκανε τη διαφορά στο χρωματολόγιο της αλλά όσον αφορά την υφή των σκιών έθεσε πλέον τον πήχη πολύ πολύ ψηλά!!! Απαλές σαν βελούδο, εξαιρετικά εύκολες στη χρήση, απλώνονται τέλεια, δεν πέφτουν κάτω από το μάτι κατά την εφαρμογή και έχουν και μένουν αναλλοίωτες(με primer πάντα). Εξαιτίας της Εύης γύρισα σπίτι με το Νο22 - Pale Barley και πιστέψτε με δεν το μετάνιωσα! H Pale Barley είναι μία μίξη χρυσού με taupe ούτε πολύ σκούρα ούτε πολύ ανοιχτή που θυμίζει ελαφρώς την Patina της MAC. Κολακεύει κάθε επιδερμίδα και όλα τα χρώματα ματιών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της για ένα απαλό smokey από το πρωί ή να συνδυαστεί με πιο σκούρα χρώματα για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα. Το δικό μου αγαπημένο look? Βάζω ανοιχτόχρωμη βάση στο κινητό βλέφαρο και χρησιμοποιώ την Pale Barley στο κόκαλο, για να δώσω βάθος, τελειώνω με μπόλικη μάσκαρα και κόκκινο κραγιόν. Εύκολο, γρήγορο, μοντέρνο και εντυπωσιακό!

Το μακιγιάζ της Burberry στο σύνολό του με εντυπωσίασε και δηλώνω πλέον μεγάλη fan! Χρώματα απαλά και φυσικά που απογειώνονται λόγω της υψηλής ποιότητας και της καταπληκτικής υφής των προϊόντων. Συσκευασίες πραγματικά πολυτελής και τιμές λίγο πιο χαμηλές από αντίστοιχες εταιρίες καλλυντικών επιλεκτικής (με την έκπτωση η σκιά ήταν περίπου στα 21€, το κραγιόν στα 20€, το gloss στα 18€). Αν δεν το έχετε δει από κοντά, το συνιστώ ανεπιφύλακτα να επισκεφθείτε ένα stand της Burberry. 
Και...για όσες το έχετε δει, πείτε μου, τί σας εντυπωσίασε, τί σας έκλεισε το μάτι και τί γύρισε μαζί σας σπίτι??


Follow me on      ••• Bloglovin •••          ••• Twitter •••         ••• Facebook •••
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...