Toyoko: Beauty at your service

Η Toyoko γεννήθηκε το 2004 στην Ελλάδα, με έδρα την Αθήνα από νέους ανθρώπους με ένα κοινό όραμα, να κάνουν την ομορφιά προσιτή για την κάθε γυναίκα και να τη βοηθήσουν να εκφράσει την προσωπικότητά της. Στόχος της εταιρίας είναι η δημιουργία προϊόντων συμβατών με τον ελληνικό τύπο δέρματος, που θα καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες για μακιγιάζ της σύγχρονης Ελληνίδας, τόσο σε χρώμα όσο και σε διάρκεια. Ταυτόχρονα, παρακολουθώντας τις τάσεις της μόδας και τις εξελίξεις της τεχνολογίας και αντλώντας έμπνευση από τα catwalks, μας προσφέρει προϊόντα καινοτόμα, εύχρηστα και αποτελεσματικά, σε υπέροχα, μοντέρνα χρώματα, προϊόντα που συναντάμε συνήθως σε πολύ ακριβότερες εταιρίες.

Χρησιμοποιώ την Toyoko πολλά χρόνια και ομολογώ ότι είναι από τις πολύ αγαπημένες μου εταιρίες και ειδικά μαθαίνοντας ότι πίσω από το κάπως παράξενο όνομα υπάρχει ένα απόλυτα ελληνικό brand χαίρομαι διπλά που μου αρέσει! Ξεκίνησα από τα πινέλα της εταιρίας τα οποία λατρεύω και από τα βερνίκια για τα νύχια τα οποία θα βρείτε σε πολύ όμορφα και μοντέρνα χρώματα. Το δυνατό σημείο της Toyoko είναι η πολύ καλή συνάρτηση ποιότητας-τιμής! Περιποιημένες συσκευασίες και ποιοτικά καλλυντικά σε εξαιρετικές τιμές! 



Επαγγελματικά σφουγγαράκια και πινέλα μακιγιάζ από φυσική και συνθετική τρίχα πολύ πολύ οικονομικά θα γίνουν τα ιδανικά εργαλεία για να δημιουργήσετε το μακιγιάζ σας. Έχω δοκιμάσει 4 πινέλα για τα μάτια και το πινέλο για ρουζ που ανοιγοκλείνει και είναι ιδανικό για τα ταξίδια ή για την τσάντα. Όλα είναι πολύ καλής ποιότητας και ειδικά τα πινέλα για τα μάτια(κοστίζουν λιγότερο από 3€ στα Hondos) με έχουν βολέψει πάρα πολύ, είναι απαλά, με βολική λαβή και ωραίο design και ενώ τα πλένω κάθε εβδομάδα και τα έχω πάνω από 4-5 χρόνια δεν έχουν πάθει απολύτως τίποτα και δεν έχω δει ποτέ τριχούλα να βγαίνει! 
Για eyeliner και για τα φρύδια(όταν χρησιμοποιώ σκιά) επιλέγω το λοξό πινέλο, ενώ το eye shader brush είναι πολύ καλό για κρεμώδεις σκιές. Για μεγαλύτερη ευκολία με το eyeliner μου χρησιμοποιώ το shader brush με τις πιο κοντές τριχούλες που μου δίνει πολύ καλύτερο έλεγχο. Το πιο αγαπημένο μου όμως είναι το blender brush, από φυσική τρίχα και με στρογγυλεμένη άκρη, ιδανικό για σβησίματα αλλά και για να δώσετε διακριτική λάμψη στην εσωτερική γωνία του ματιού.

amazing nails no22


 Τα βερνίκια για τα νύχια θα τα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σε δύο μεγέθη. Εμένα, με βάση και topcoat, μου κρατάνε 5-7 μέρες. Πολύ λαμπερά με πολύ βολικό πινελάκι και το μικρό μέγεθος ότι πρέπει για να βάλετε πολλά από τα νέα χαρούμενα χρώματα της Toyoko στο νεσεσέρ σας.

Το νέο Cover X-tacy concealer καλύπτει τις ατέλειες και είναι πολύ καλό για την κάλυψη των μαύρων κύκλων, καθώς φωτίζει το βλέμμα! Made in Greece, με καταπληκτική υφή με τελείωμα πούδρας και σούπερ τιμή(5,50€)

longlasting eyeliner 508, luxurious eyebrows brunette, lipliner 404, lipliner 406
 Μολύβι ματιών που υπόσχεται έντονο χρώμα για 16 ώρες, για χρήση τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά του ματιού, με βιταμίνη Ε, έλαιο jojoba και φυσικά αντιοξειδωτικά, προστατεύει και θρέφει. 
Το νέο μου αγαπημένο μολύβι για τα φρύδια, που σας έδειξα ήδη, είναι από την Toyoko. Με ενσωματωμένο βουρτσάκι, πολύ φυσικό χρώμα και μεγάλη διάρκεια. Το luxurious eyebrows έχει υφή πούδρας για φυσικό αποτέλεσμα αλλά μετατρέπεται εύκολα σε μαλακό μολύβι αν το τοποθετήσετε πάνω από ενυδατική κρέμα.
Μολύβια χειλιών σε ποικιλία χρωμάτων (αν θυμάμαι καλά η τιμή τους είναι το πολύ 2,50€) που γλιστράνε στα χείλη και δεν τα ξηραίνουν, με βιταμίνη Ε και φυσικά αντιοξειδωτικά. Το 406 για τα σκούρα κραγιόν και το 404 για να δίνετε μεγάλη διάρκεια και τέλειο σχήμα στα φλογερά κόκκινα χείλη!



Shine X-Tacy gloss no15, Color X-Tacy lipstick no16
Τα κραγιόν της Toyoko έκλεψε την καρδιά μου με τη γεύση του:-Ρ Μη γελάτε, μυρίστε το και θα με θυμηθείτε!! Έχει τέλεια καραμελένια γεύση και από τη μέρα που το πήρα το λατρεύω! Το no16 σε ροζ-κοραλί απόχρωση είναι πανέμορφο για την εποχή αυτή!
Ξέρετε ότι σιχαίνομαι τα lip gloss!! Απλά δεν τα αντέχω! Μου αρέσει η λάμψη τους αλλά δεν μπορώ να αισθάνομαι ένα κολλώδες στρώμα στα χείλη μου.. απλά δεν! Το Shine X-tacy gloss της Toyoko όμως κάνει τη διαφορά! Δεν κολλάει, ενυδατώνει και έχει λαχταριστή γεύση βανίλιας! Το έχω στο no15 στην πιο γλυκιά ροζ-κοραλί απόχρωση για να ταιριάζει με το παραπάνω κραγιόν μου αλλά και να δίνει απαλό χρωματάκι πάνω από τα nude κραγιόν.

Η Toyoko είναι από τις οικονομικές εταιρίες που σέβονται τον καταναλωτή τόσο με την ποιότητα όσο και με τις τιμές τους και αξίζει να ρίξετε μια ματιά! Επόμενη μου αγορά η εξαπλή παλέτα σκιών (αν θυμάμαι καλά γύρω στα 7-8€) και η διπλή παλέτα των ρουζ για λάμψη ιδανική για το καλοκαιρινό μου νεσεσέρ! Και μην ξεχνάτε, εντός κρίσης είναι καλό να τονώσουμε ελληνικές εταιρίες ειδικά όταν το αξίζουν!





Follow me on      ••• Bloglovin •••          ••• Twitter •••         ••• Facebook •••

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...